Mijn zaakje in opbouw

Ook You Tube gebruik ik. Daar heb ik drie You Tube kanalen. Zo blijf je bezig als oude knar van 77 jaar oud

 • Avatar smiling widely, one hand holding a foam finger, the other holding a flag with text that reads "yay.”Als ik schrijf in de blog komt het automatisch in Facebook. En dan kan ik delen in de verschillende groepen, die ik heb betreffende de Dominicaanse Republiek en ook in mijn zakelijk account. Ik heb nu groepen op zijn Nederlands, Duits en Engels. Verdere verhuur door 6 bemiddelingsfirma’s zoals www.booking.com, Expedia en Airbnb. Dus dan voel ik me klaar voor het grote werk. Mijn zaakje loopt op het moment goed. Maar het kan veel beter. Dus dat wordt nadenken over een nieuwe strategieBooking.com: The largest selection of hotels, homes, and vacation rentalsBOOKING.COMBooking.com: The largest selection of hotels, homes, and vacation rentalsBooking.com: The largest selection of hotels, homes, and vacation rentals
 • Avatar sitting at a study table, holding a pencil and thinking what to write in the notebook in front of them. There are books on the table and crumbled notebook pages on the floor. A wall calendar with a bulldog's portrait has the deadline marked in redOnasis Oleo maakt deze blog voor mij voor een goede prijs. Dus samenwerken met Onasis ligt open voor mij. Hij is zeer intelligent en weet alles van computergebruik en aanverwante zakenAlleen jammer dat ik mijn gehackte Facebookaccount kwijt benWant daar had ik 2200 volgersIk geloof erg sterk in de kracht van de social media’s
 • Dus de beuk erin. Ik ga er tegen aan
Avatar smiling and jumping with joy. Both their hands are up in a fist with eyes closed and head slightly tilting to the left. The word yesss is written above them in red, orange, green and blue.

Ook You Tube gebruik ik. Daar heb ik drie You Tube kanalen. Zo blijf je bezig als oude knar van 77 jaar oud

 • En dan werken aan reclame in Instagram. Maar Onasis kan mij zeker helpen en ook Bram Frishert en Techan Naito helpen fantastisch. MIJN GROTE DANK HIERVOOR
 • Avatar smiling widely, one hand holding a foam finger, the other holding a flag with text that reads "yay.”

This Post Has 2 Comments

 1. blog

  Het was mijn eerste blog. Dus nog een beetje ingewikkeld. Maar Onasis Olea gaat mij helpen

 2. Dre Broeders

  Ik zie dat het bericht dubbel staat. Er komen nog wat plug-ins zodat alles automatisch op verschillende plaatsen komt. Ik hoop hiermede meer visitors te krijgen voor mijn website http://www.guesthouseholland.com en dus meer reserveringen voor huur van een appartement of studio

Leave a Reply